Blogia
3y4primaria

[Notebook] Susanne Bartsch: On Top Eztv

 

 

forfatter =Alexander Smith / rettet af =Anthony Caronna / stjerne =Hector Xtravaganza / 1 h 26m / Susanne Bartsch: On Top er en film med Susanne Bartsch og Hector Xtravaganza. En feature dokumentar udforsker NYC kultur gennem indflydelse af natteliv legenden Susanne Bartsch / Land =USA. Susanne Bartsch: På toppen af ​​iTunes. Alex & Jaime

Susanne Bartsch: På Top Dokumentar - Hjem. Susanne Bartsch: På toppen 2017 TV-MA 1h 26m Dokumentarer Ud over hendes større end livet persona afslører denne dokumentar kvinden bag den berømte begivenhedsplanlægger og hendes arv som en. Elskede hver bit af dette! Dette dokument giver virkelig en visning af en bestemt del af New York i slutningen af ​​80'erne og 90'erne, da NYC stadig havde sandt grit. Dette var før Disneyfication of Times Square og den kunstneriske flyvning til Brooklyn. Susanne Bartsch: På Top Dokumentar - Stillinger. Susanne Bartsch: På Top Dokumentar. 1.5K kan lide. Susanne Bartsch: On Top er en feature dokumentar, der udforsker selvudtryk og natteliv kunstnere.

http://loypulsocan.unblog.fr/2019/05/25/buy-discount-forum-help-me-find-video-the-tempest-stela-revisiting-the-roots-of-the-exodus/ https://vanegitas.blogia.com/2019/052406-free-adam-s-testament-full-film-hq.php Susanne Bartsch: På toppen udvider Bartschs historie til samfundet, der trives på hendes fester. Doktoren ser på Bartschs rolle i New Yorks queer community som beboere fra alle samfundslag sammen. Hvis du elsker mode, skuespil, underjordisk, dans, makeup og fester, er dette dokument til dig. Så overfladisk som alle der lyder, rammer dette doc et akkord af kærlighed, integration og accept. Vi har brug for alt det, vi kan få. Gør mig tåget i dage af yore i NY.

07/09/2018 Regisseret af Anthony Caronna, Alexander Smith. Med Susanne Bartsch, Hector Xtravaganza. En feature dokumentar udforskning NYC kultur gennem indflydelse af natteliv legenden Susanne Bartsch. Jeg boede i NY i løbet af denne tidsperiode, og det var strålende. Jeg kan huske at gå til de Copacabana partier og føle, at jeg havde landet i den bedste fest nogensinde på Mars. Otte meter lange trækdroner og bare alt og hvad du kan forestille dig, hvilket er vist i dette dokument. Jeg havde ikke indset, at de var Bartsch-parter. Jeg ville se hendes navn hele tiden i The Village Voice. Jeg anede ikke, hvor cool og interessant hun er / var.

0 comentarios